• creatief uitslaap weekend

creatief uitslaap weekend

Vanaf komende oktober organiseert Kootje Spek creatieve uitslaap weekenden voor moeders die wel wat pré feestdagen rust kunnen gebruiken.

In het tuinhuis van Kootje gelegen in het Limburgse Susteren, het smalste stukje van Nederland, zijn drie slaapkamers met in elke kamer 2 éénpersoonsbedden.
Er is dus plek voor drie individuele mama's, met voor ieder een eigen slaapkamer of voor een groep vriendinnen mama's, maximaal 6.
Het weekend begint op de vrijdag om 20.00u en eindigt op Zondag om 15.00u.

Kootje zorgt met liefde voor
  • Een welkomsdrankje en hapje
  • 1x ontbijt
  • 1x avondeten
  • 1x brunch op de zondag
  • een verrassing
Gedurende het weekend biedt Kootje twee inspirerende workshops met als doel de 'ouderschaps-creativiteit' te bevorderen. Als moeder moet je nou eenmaal creatief zijn (en dan bedoel ik niet knutselen, knippen en plakken). Wist je trouwens dat de basis van creativiteit 'niets doen' is?
Tevens zetten we dit weekend in op het onderstrepen van jouw zelf. De rol van moeder, echtgenoot, vriendin, professional mag dan even in de coulisse wachten tot ze weer ten tonelen mag verschijnen en de spotlights op moet zoeken.

Een (vriendinnen)groepsweekend is heel bijzonder! Je leert elkaar wéér een beetje beter kennen en dat sterkt jou in jouw rol als moeder.
Samen met voor jou zo vertrouwde coaches en onder begeleiding van Kootje, ga je opzoek naar jouw moederschapskwaliteiten vanuit de kracht die jij als vriendin bezit.
De groepsweekenden kunnen in overleg met Kootje geboekt worden.

Kies je voor een individueel weekend, dan kies je voor échte rust.
Een weekend in je eentje (áls je dat al aan durft) kan soms eenzaam aan voelen terwijl een weekend met vriendinnen ook het nodige van je vraagt.
Een individueel weekend is samen met onbekende mama's maar toch alleen met jezelf. Heeeerlijk!
Dit geeft je de mogelijkheid om onder begleiding van Kootje en vanuit de zaal, als publiek, te kijken naar jezelf en stil te staan bij wie je bent wanneer je niet op het toneel staat.

Kootjes tip: beddengoed is aanwezig maar breng toch je eigen hoofdkussen mee want daarop slaap je nou eenmaal het beste!

PS1. Kootje maakt lekker vegetarisch eten klaar maar laat het weten als je toch liever vlees eet, dan wordt er voor een bio-beestje gezorgd.
Kootje is geen vegan veteraan dus stuur Kootje een lijstje met je wensen!

PS2. Vind je het spannend en wil je graag nog wat meer informatie dan kan Kootje bellen of zoomen!